Ett spännande tips inom sex och erotik som är allt annat än vulgärt. Belladots produkter och tillbehör kommer i supersöta förpackningar med varsitt unikt namn. Målet är att sprida leklusten i Norden och vara det självklara valet inom intimprodukter. Nu vill även vi hjälpa till att sprida lust och samtidigt avdramatisera hela intimkategorin genom att berätta mer om detta företag. För att höja Belladot ännu lite till, vill vi påpeka att de har ett brett miljötänk, vilket vi älskar! Vi berättar mer om detta nedan.

Belladot

Alla deras produkter är framtagna tillsammans med en sexolog eftersom de vill vara helt säkra på att produkterna fungerar på bästa sätt, ur alla aspekter. Belladot utbildar inom intim- och sexualhälsa eftersom sex, intimvård och njutning verkligen är hälsosamt att ha och att prata om. Spännande leksaker och glidmedel i byrålådan ska inte behöva va skämmigt, utan förhöja lusten istället. Kanske varsin vibrator som ovan och ett glidmedel med extra långvarig effekt. Om man även är ute efter ett bättre mensskydd har Belladot menskoppar i två olika storlekar, beroende på flödesmängd och om man fött barn vaginalt eller ej.

Belladot

Vad använder du för menstruationsskydd? Om du inte hört talas om menskoppen innan så vill vi va de första som upplyser dig om denna fantastiska och miljövänliga produkt. Bindor och tamponger kan orsaka stark irritation i underlivet och det beror på att de både kan vara osköna och även innehåller en hel del kemikalier. De är ofta parfymerade med odörförebyggande medel för att som syfte fräscha upp underlivet, vilket kan leda till irritation, vaginal torrhet eller allergiska reaktioner. Bindor och tamponger tillverkas av cellulosa som kommer från trä och måste därför genomgå klorbehandlingar för att få ett vitt bomullsfärgat utseende. Ni hör ju, inte naturligt på långa vägar! För att tillägga så är inte tamponger eller bindor speciellt miljövänligt eftersom de endast används en gång och sedan slängs i papperskorgen. Därför är menskoppen ett solklart val tack vare alla dess fördelar. I ett gammalt blogginlägg förklarar vi hur du ska använda din menskopp. Klicka HÄR för att komma dit!

Belladot deltar även i arbetet för en varaktig hållbar utveckling och eftersträvar att deras miljöpåverkan alltid är minsta möjliga, exempelvis genom källsortering, effektiv distribution och att de återanvänder emballage i flera led. Genom kontinuerliga besök hos sina leverantörer, försäkrar de oss om att respektabla miljö- och säkerhetskrav upprätthålls. Vilket toppenföretag! Du hittar lätt till alla deras produkter genom att klicka HÄR.