Australien

En ny utmaning för Pigga-Victoria

För några månader sedan bestämmde jag mig för att utöka mina kunskaper om träningslära och anatomi och letandet efter studier började. Jag kunde inte slita mina tankar från en viss utbildning, just den där i Australien på Sunshine Coast. Tillslut bestämmde jag mig för att anta utmaningen och fick ett fantastiskt gensvar från Piggabutikens chef och mina kollegor.

Australien

Nu är jag alltså i självaste Australien och kommer befinna mig här för ett års studier. Såklart kommer jag fortsätta blogga och ha kontakt med jobbet trots att jag bor på andra sidan jorden och att det skiljer nästan en dag som tidsskillnad. Ni kommer kunna följa min vardag i hälsans tecken här på bloggen. Ska bli så kul att få dela med mig av mina nya kunskaper och hälsa!

1 thoughts on “En ny utmaning för Pigga-Victoria”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *