rosenserien - ekologisk - ögonkräm

Bästa möjliga anti-age resultat med ögonkräm

Ge dina ögon ett naturligt lyft med Rosenseriens ekologiska ögonkräm! Idag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård glädjande nog av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade grundarna Rosenserien som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Då som nu utvecklas och tillverkas produkterna enligt samma filosofi, baserat på högklassiga naturliga och ekologiska råvaror. Ögonkrämen har fått “Bäst i test” och återfuktar huden effektivt samt motverkar fina linjer och mörka ringar. Läs mer om den här!

För en god ansiktsvård är fuktgivande produkter ett måste. Fukten i din hud påverkar hur den känns, hur den ser ut och hur bra den kan stå emot yttre påfrestningar. En torr hud blir skör och därför mer ömtålig och lättare att skada. Där huden snabbast påverkas är runt ögonen där huden är extra tunn och där de första torrhetslinjerna oftast uppstår. Att tillföra fukt till denna tunna hud är därför det viktigaste för att behålla den tunna huden mjuk och elastisk och bra för att förebygga för tidigt åldrande, självklart anpassad för just huden runt ögonen.

rosenserien - ekologisk - ögonkräm

När det gäller hudvård är en ögonkräm enligt de flesta hudterapeuter en av de viktigaste produkterna du behöver för att få bästa möjliga anti-age resultat. En ögonkräm är komponerad just för den tunna känsliga huden närmast ögat. En vanlig ansiktskräm är oftast för kraftig för partiet närmast ögat och därför rekommenderas där Rosenseriens Eye Cream som är gjord just för detta känsliga parti.

rosenserien - ekologisk - ögonkräm

Denna ögonkräm reducerar inte bara ålderstecken utan den återfuktar, stramar upp, minskar svullnad samt mörka ringar kring ögonen. Applicera den med avslappnade fingrar längs benet i ögonhålan.

rosenserien - ekologisk - ögonkräm

Efter att du applicerat din ögonkräm följer du upp med en skön ansiktskräm som passar din hudtyp. Om du vill köra fullt ut med Rosenseriens produkter finns fyra olika som riktar in sig på  känslig/torrnormal/torr, normal/fet och anti-rynkkräm. Komplettera med nattkräm under natten för extra fukt och näring!

rosenserien - ekologisk - ögonkräm

Sen är det bara att njuta av underbart återfuktad hud tack vare de högklassiga naturliga och ekologiska råvaror som finns i denna underbara hudvård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *