betakaroten - IMEDEEN Tan Optimizer

Få ut allt av sommarens sol med betakaroten

Oavsett om du befinner dig i Sverige eller utomlands och vistas i solen är det bra att stärka huden inifrån för att behålla normal hudhälsa. Det gör du genom att äta att kosttillskott som innehåller betakaroten. Här presenterar vi ett av våra kosttillskott som hjälper dig att få ut allt av sommarens sol och hjälper dig att förbättra chanserna för att bli brun. Vem tackar nej till det?

IMEDEEN Tan Optimizer tabletter hjälper dig att få ut mesta möjliga av sommarens sol. Fullpackade med vitaminer och karotenoider, inklusive det naturliga växtextraktet lutein, verkar IMEDEEN Tan Optimizer tabletter inifrån för att:

– Förbereda huden för solexponering
– Skydda cellerna mot oxidativ stress
– Upprätthålla en normal hudhälsa

betakaroten - IMEDEEN Tan OptimizerDetta kosttillskott innehåller betakaroten som hjälper kroppen att skapa ett naturligt skydd mot solen. Betakaroten hjälper nämligen dina hudceller att producera melanin som skyddar huden. Självklart tycker jag att du fortfarande ska smörja in dig med solskyddsfaktor för att minimera risken för att bränna dig. Men vem tackar nej till en förbättrad förutsättning för att bli lite brunare lite snabbare?;) betakaroten - IMEDEEN Tan OptimizerPassa på ett bunkra upp med detta kosttillskott inför semestern och börja ät redan nu så du är redo när det är dags att vistas i solen. betakaroten - IMEDEEN Tan OptimizerTa hand om dig och din hud i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *