svartvinbärskapslar - Q for Skin

Får du i dig tillräckligt mycket Omega3?

Det pratas ofta om fettsyror och vikten av att äta fisk. Vi alla behöver essentiella fettsyror och dessa kan vi inte bilda själva, utan vi måste förlita oss på att vi får i oss tillräckligt via kosten. Äter du mycket fisk? Bra i så fall! Men det är en sak vad vi äter och en helt annan vad vi kan ta upp. När vi äter nyttig och hälsosam mat måste magen och matsmältningen fungera på topp för att vi ska kunna tillgodose näringen. Tyvärr så är vi många som lider av bland annat IBS och har problem med just magen. Stress och dålig kosthållning gör det inte heller lättare för kroppen att ta hand om näringen vi äter.

Det första kroppen väljer att snåla in på när vi är stressade eller mår dåligt är byggstenar som ger oss en sund och mjuk hud och hårbotten. Huden är helt enkelt inte lika viktig för din överlevnad som inre organ så som hjärna, hjärta , lever och lungor osv tycker kroppen som tvingas prioritera. Hur gör vi då för att hjälpa kroppen?

Du finner hjälpen i naturen. I den fantastiska svartvinbärsfröoljan får du lättupptaglig omega 3 och 6 i perfekt balans och av god kvalité. Dessa blir livsviktiga byggstenar till hud-, hormon- och immunsystemet. Byggstenar för en frisk, stark och mjuk hud. svartvinbärskapslar - Q for SkinDet som gör att just dessa kapslar med svartvinbärsförolja blir lätta för kropen att ta upp även när vi är stressade eller har problem med magen är att omegan har en mycket hög biotillgänglighet för att den är ”upphackad och klar” och kräver inga enzymer för upptag.
Vilka kan äta dessa kapslar då? Det som är så bra är att dessa kapslar är för alla! Trygga för gravida, ammande, spädbarn, vuxna och barn.
svartvinbärskapslar - Q for SkinÄr du dessutom miljömedveten rekommenderar vi varmt produkterna från Q for Skin. De delar vår uppfattning om att det är viktigt med hållbar utveckling och tillsammans kan vi vara rädda om naturens resurser. Så om det nu är möjligt att må väl, med en frisk och sund kropp och själ, utan att bidra till utfisket av våra hav och dessutom slippa rester av tungmetaller i våra kroppar, vill vi gärna bidra till det.

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *