Supressing Booster

Favoriten bland ansiktsvatten är tillbaka!

Äntligen har Q for Skin fått in sitt ansiktsvatten Suppressing Booster igen och vi kunde inte vara gladare! Nu även med ett helt nytt utseende, stilrent och supersnyggt. En favorit hos många som balanserar ph-värdet, återfuktar huden, reglerar fet t-zon, har en verkande anti-age effekt och ännu fler fördelar. Läs vidare!

Supressing Booster

Om du inte använt detta ansiktsvatten innan så rekommenderar vi dig verkligen att testa. Med alla fördelar som jag nämnt ovan, finns det ändå fler nämnvärda. Du får en jämnare hudton vid hyperpigmentering och normaliserad talgproduktion, vilket kan hjälpa dig som har en obalanserad hy med finnar och plitor. Det är också fritt från konserveringsmedel, parfym och alkohol, vilket många onaturliga ansiktsvatten kan innehålla idag.

Många som upplever sig ha fet hy och t-zon försöker ibland torka ut huden, men det ger ofta helt motsatt effekt då huden och talgkörtlarna svarar genom att producera ännu mer talg/fett för att skydda huden. Istället för att torka ut huden bör man istället använda produkter som ger fukt och balanserar talgproduktionen, vilket Suppressing Booster gör. Passar speciellt bra för dig med fet hy och blandhy men också för alla andra som då och då ha en återfuktande huddusch. Använd morgon och kväll efter att du rengjort huden. Spraya ansiktsvattnet på en bomullspad och ta den överallt i ansiktet, förutom runt och i ögonen. Följ sedan upp med övriga produkter i din hudvårdsrutin. Vi är supernöjda med denna produkt och tror verkligen att du kommer bli det också! Hitta den lätt i vår webshop genom att klicka HÄR.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *