baby kit - maria åkerberg

Fin present till nyfödd

Letar du efter den perfekta presenten att ge till en nyfödd bebis? Grattis, du har hittat den! Här är nämligen ett färdigpackat baby kit med ekologiska produkter som är anpassade för de allra minsta. En fin men samtidigt användbar present som garanterat kommer uppskattas av nyblivna föräldrar.

Väljer du att ge Baby Kit består din present av omsorgsfullt utvalda produkter som tar hand om bebisens känsliga hud. I kitet ligger 3 ekologiska produkter som håller huden ren, skyddad, återfuktad och mjuk. Produkterna är skonsamma och bygger på vegetabiliska oljor. Trygga att använda då de även är fria från parfymer, färgämnen och konserveringsmedel.

Här följer en kort beskrivning om produkterna:
Baby Wash. En mild och vårdande rengöring för hela kroppen. De rengörande ingredienserna i Baby Wash kommer från kokos och majs. baby kit - maria åkerbergBaby Oil. Mjukgörande olja som innehåller växtoljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner. baby kit - maria åkerbergBaby Care. Skyddande balm som motverkar torr hud. baby kit - maria åkerbergGe bebisen den bästa starten med produkter som är skonsamma mot huden på riktigt. baby kit - maria åkerbergEn perfekt gåva helt enkelt!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *