ekologisk foundation - INIKA Organic

Flytande foundation från INIKA – alla nyanser

Det är svårt att välja nyans på en foundation som man aldrig provat tidigare. Därför vill vi visa upp hur de ser ut på huden i för att underlätta valet för dig. INIKA Certified Organic Liquid Foundation är en revolutionerande ekologisk foundation, full av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Den suddar ut gränsen mellan foundation och fuktighetskräm. Huden återfuktas samtidigt som den får näring och en strålande finish. Välj den nyans som passar dig!

ekologisk foundation - INIKA Organicekologisk foundation - INIKA OrganicHär presenterar vi alla nyanser och visar dem på armen i samma ordning.

Porcelain: En nyans som passar en väldigt ljus hud.

Nude: En nyans mellan Porcelain och Beige med en svag nyans av rosa.

Cream: För ljus till mellan hudton. Perfekt för dem med “English Rose” hy.

Biege: För mellan hudtoner. Passar nästan alla ljusa hudtoner.

Honey: För mellan till mörkbeige hudtoner. Perfekt för lätt solbränd hud.

Tan: För mellan till mörkbeige hudtoner. Perfekt för solbränd eller olivfärgad hud. ekologisk foundation - INIKA OrganicFör bästa resultat bör du använda foundationborsten när du applicerar din flytande foundation. Just denna borste är den bästa vi någonsin provat. Foundationen blir jämn och är lätt att arbeta in i huden. Inga streck eller liknade så denna kan jag verkligen rekommendera. ekologisk foundation - INIKA Organicekologisk foundation - INIKA OrganicHoppas du känner dig hjälpt av denna lilla guide och att du vill testa denna foundation. Den är verkligen så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *