Avokadoolja - Loelle

Hälsofördelar med avokado – utvärtes

Finns det några avokadoälskare bland våra läsare? Här på Piggabutiken.se är vi många som älskar avokado och äter det dagligen. Gissa om vi blev glada när vi fick höra om avokadooljan från Loelle? Vi var medvetna om hälsofördelarna man fick ta del av genom att äta avokado, men oj vilka fantastiska egenskaper den har utvärtes!

Avokadoolja - LoelleLoelles ekologiska och kallpressade avokadoolja är en mellanfet, mycket återfuktande samt näringsrik olja. Dess rika innehåll av antioxidanter gör att den lämpar sig väl för behandling av solskadad hud. Oljan stöttar och påskyndar cellförnyelse vilket gör att den även gör sig till nytta för behandling av mogen och åldrad hud.Avokadoolja - LoelleOljan absorberas lagom snabbt, är fuktighetsbevarande samt väldigt mjukgörande. Denna produkt kan med fördel användas till torr, skadad samt känslig hud. Oljan binder fukten djupt ner i huden och verkar positivt för läderhudens elasticitet samt stadga. Fettsyrorna i avokadooljan hjälper den torra och tunna huden med återhämtning och uppbyggnad.Avokadoolja - LoelleAvokadooljan fungerar även utmärkt som hårvård då den återfuktar, ger lyster samt kan hjälpa till att lindra besvär med torr hårbotten. Sägs även kunna stimulera hårtillväxt. Bra mot torra läppar och spruckna nagelband.Avokadoolja - LoelleAvokadoträdet blir 3-4 meter högt i odlad form men kan växa sig hela 20 meter högt i det vilda. Det är av avokadons fruktkött man framställer oljan vilket ger den dess karaktärristiska gröna färg samt en mild något jordig doft av avokadofrukten.Avokadoolja - LoelleTips på hårmask:
Blanda 1 msk av Loelles Arganolja med 1 msk av Loelles avokadoolja, tillsätt ett ägg och eventuellt lite flytande honung. Massera in i hela håret och låt verka i 10 min. Shamponera och balsamera sedan som vanligt.

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *