Mascara

Första advent på PiggaButiken

Tänk att vi alldeles snart är inne i december månad! På söndag får vi tända ljuset och fira in första advent. Här på PiggaButiken vill vi även fira detta med en gratis gåva och kommer därför smygstarta advent! Varje vecka kommer ett nytt erbjudande att poppa upp så det gäller att hålla utkik varje fredag då vi kommer att presentera dessa erbjudanden. Som ni ser på bilden ovan är årets första adventserbjudande Inikas fantastiska mascara!

Denna storsäljare och favorit kommer du att få medskickad när du beställer varor för över 500kr hos oss under denna veckan, med start från idag. Mascaran är ekologisk, vegansk och helt naturlig, samt fri från otäcka kemikalier! OCH den ger dig långa vackra fransar med mycket volym. Inikas mascara passar även dem med känsliga ögon! Detta gör den till en perfekt gåva eftersom den verkligen passar ALLA! Och så är den riktigt bra också, vilket du kommer märka när du får hem den.

Idag börjar alltså detta erbjudande att gälla så långt lagret räcker eller tills nästa fredag, då ett nytt erbjudande kommer. Missa inte detta! Klicka dig vidare HÄR för att direkt komme till hemsidan ♥

Kram Viktoria

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *