nyttig frukost

Frukt och bärfrossa

Är du en frukostälskare som jag? I min värld är frukosten dagens favoritmål! Jag älskar visserligen mat i alla hälsosamma former och alla tider på dygnet (nästan) och äter gärna vad som erbjuds säsongsvis av årstidernas utbud. Jag gillar att variera min frukost men på topplistan just nu är det frukt och bärfrossa som gäller med en klick mandelsmör. nyttig frukostIdag blev det banan, mango, äpple, aprikos, melon och blåbär, så mumsigt och fräsch start på dagen fullproppad med vitaminer och antioxidanter från frukterna och mandelsmöret som ger nyttiga fetter och mättande proteiner. (Vill du göra eget nötsmör hittar du recept i denna bok) Prova du med!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *