Rosenserien ansiktskräm

Fyllt 25? Då är det dags för anti-age

Vi brukar säga att efter man fyllt 25 så rekommenderar vi att man börjar använda anti-age produkter, eftersom kroppen då slutat producera “fluffet i huden”. Läs mer om detta “fluff” nedan.

Bebisar har tjock och fluffig hud och den “fluffigheten” produceras upp tills att man är 18 år ungefär. Vid 25 års ålder har denna process stannat av för de allra flesta och därför rekommenderas anti-age produkter efter det, för att motverka hudens åldrande. Till exempel med denna milda och väldoftande antirynkkräm från Rosenserien.

Rosenserien ansiktskräm

Rose Cream Anti Wrinkle – Denna antirynkkräm med ekologiska ingredienser innehåller växter som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och vegetabiliska oljor som fördröjer åldrandeprocesserna i huden. Den passar alla hudtyper och är speciellt bra för den torra och mogna huden. Anti Wrinkle gör huden slätare, fastare och mycket mjuk med en mild, diskret och behaglig doft från naturen.

Om du nu inte tycker att du behöver använda anti-age så berättar vi gärna mer om Rosenseriens tre andra ansiktskrämer nedan.

Rosenserien ansiktskräm

Dessa är för dig med antingen torr och känslig hud, normal till torr hud eller för dig med normal till oljig hud.

Moisturizer Dry/Sensitive Skin – Denna är en väl sammansatt kräm för torr och känslig hud i behov av extra vård. Den stärker, balanserar och verkar mjukgörande samt lugnar känslig hud. Den passar även hud som rodnar lätt.

Moisturizer Normal/ Dry Skin – Denna kräm passar dig som har normal till torr hud, samt hud som börjat linjeras. Den innehåller biologiska verksamma ämnen och GLA från gurkörtsolja som ger näring, samt tillför och binder fukt i huden.

Moisturizer Normal/ Oily Skin – En närande, lätt fuktgelékräm som snabbt absorberas av huden. Den är rik på C-vitamin och aktiva örtextrakt som har välgörande effekt på fet hud.  Kan reglera hög talgkörtelproduktion och innehåller ej fett vilket är bra för hud som lätt blir blank.

Anti age eller inte, i vilket fall som helst så är naturliga och bra ansiktsprodukter värt att invistera i och känna sig nöjd med. Rosenserien är en ekologisk, svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Kanske kan Rosenserien och någon utav dessa ansiktskrämer bli din nya personliga favorit 🙂

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *