naturlig hårvård - Yarok

Fyra favoriter från Yarok

Yarok är ett relativt nytt hårvårdsmärke här i Sverige. Trots detta har mottagandet varit varmt och många av er har hört av sig till oss för att berätta om hur fantastiska dessa produkter är. Kul att få veta vad ni tycker och att ni gillar märket! Idag vill även jag dela med mig om vilka produkter som är mina favoriter.

Feed Your Ends. Underbart balsamspray som mjukgör håret utan att tynga ner. Fungerar även utmärkt som värmeskydd. naturlig hårvård - YarokFeed Your Hold. Ett hårspray som ger naturlig stadga utan att göra håret för stelt. Favorit även hos sonen. Älskar naturliga produkter som kan användas av hela familjen! naturlig hårvård - YarokFeed Your Shine. Ett hårserum som ger håret glans, perfekt att ha i hårtopparna och doftar fantastisk. naturlig hårvård - YarokFeed Your Style. Mitt första naturliga torrshampoo! Och det kommer jag aldrig kunna vara utan. Eftersom jag bara använder naturliga hårprodukter och inte har hittat något torrshampoo som uppnår mina kriterier så har jag valt att vara utan. Men vilken produkt detta är! Perfekt för en småbarnsmamma som inte alltid hinner tvätta håret (när det är i behov av det…). I med lite torrshampoo så ser håret fräscht ut och dessutom får det volym. Älskar att den även finns i en mindre storlek som är lätt att få med sig i sminkväskan. naturlig hårvård - YarokTycker det känns skönt att ej preparera håret med onödiga kemikalier och är så glad över att det kommer allt fler stylingprodukter som är naturliga. naturlig hårvård - YarokJag slutade färga mitt hår för cirka fyra år sedan så detta är min naturliga hårfärg, vilket jag gillar. Hur tänker du när det gäller hårvård och naturligt/ekologiskt?

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *