massage - ekologisk

Fysisk närhet – därför är det bra för dig

Vi människor är i behov av fysisk närhet. Behovet är nästan lika stort som vårt behov av vatten, syre och mat. När vi har den fysiska närheten till andra människor så blir vi tryggare, lyckligare och friskare. Något så enkelt som att kramas har många positiva effekter och här berättar vi varför. 

Det finns många olika sorters kramar; exempelvis inom en parrelation, mellan förälder och barn eller mellan vänner. På bilden ser du en härlig Pigga-kram! Ett antal kramar om dagen, skulle kunna vara en lämplig läkarordination om du inte känner dig i form då ett så kallat må-bra-hormon frisätts. Detta hormon heter Oxytocin och lämnar efter sig en känsla av lugn, ro och trygghet. massage - ekologiskNär du går på exempelvis massage så mår du riktigt bra både fysiskt och psykiskt i kroppen efteråt, inte sant? Detta beror på att du har fyllt på ditt förråd med oxytocin. Jag tycker att alla ska ta och unna sig en massage, det är även lätt att göra hemma om man har en bra olja. Här på Piggabutiken.se hittar du många ekologiska och naturliga oljor och nedan följer några exempel.

Maria Åkerberg har många ekologiska massageoljor som ger olika effekter och lämnar efter sig ljuvliga dofter på kroppen. Det finns också en massageolja som heter Body & Massage Oil Natural som är helt doftfri och utan några eteriska oljor. massage - Maria ÅkerbergFör dig som är extra känslig rekommenderar jag Q for Skins oljor med närande svartvinbärsfröolja. Välj mellan doftfri eller med doftmassage - q for skinSöker du en mer lyxig olja hittar du den exklusiva kroppsoljan med fettsyror och vitaminer som avger en lyxig rosdoft från Rosenserien. massage - rosenserienKlicka hem en olja eller boka in en välbehövlig massage. Investera i din hälsa och ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *