C/o Gerd gåva

Gåva som stödjer barncancerfonden

Maj är äntligen här (med förhoppningsvis mer sol och värme) och med det kommer en ny månadsgåva från c/o Gerd. Vi kommer att skicka med två produkter – en duschgel med doft av mandarin och ett läppcerat med vanilj där två kronor skänks till barncancerfonden, när du handlar c/o Gerd för 500kr. Vi tycker det är fantastiskt när företag stöttar viktiga stiftelser, därför vill vi också göra detta genom att ge detta cerat till er.

C/o Gerd gåva

Lip Care Vanilj – Ett läppcerat som både smakar och doftar gott av vanilj. Och som sagt, för varje läppcerat vi skickar med er så hjälper ni till att skänka pengar till barncancerfonden, vilket är otroligt viktigt och bra för alla!

C/o Gerd gåva

Body Shower Mandarin – Mandarin är av den mildaste eteriska oljan som finns, vilket gör denna duschgel användbar för alla, även känsliga personer och babys. En perfekt storlek att ha med sig i resväskan och även en kul gåva att prova om du inte haft c/o Gerd innan.

Allt från c/o Gerd är ekologiskt och svenskproducerat i Lappland och ni hittar hela deras sortiment HÄR. Alltså, om ni handlar c/o Gerd-produkter för 500kr så får ni dessa två på köpet, som även bidrar till mer forskningsmöjlighet för barncancerfonden. Bra va!!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *