Skägg - Q for skin

Ge far en chans att få ett skägg i tipp topp!

Det är ju så populärt med skägg nu! Det finns diverse produkter för att få till form, glans, mjukhet och fason på denna unika ansiktsbehåring. Men behöver man verkligen ha alla dessa produkter och gör de verkligen skillnad?

Skägg - Q for skin

Jag tänker såhär, ett skägg behöver göras rent! Väldigt ofta upplever män att det efter en tid uppstår en viss klåda i skägget, möjligen även vita flagor lite liknande mjäll. Detta beror på svamp. Inte så mysigt kanske du tänker men vi har fullt med svampar och olika mikrober på vår hud och i och med den miljö som skägget bidrar till (varmt, fuktigt och “svårrengjort”) så får svampen lätt ett övertag. Tvätta därför med ett schampo som innehåller ett svampreglerande medel men som ändå har så milda tvätttensider i så att huden mår bra – Här rekommenderar jag Quick Relief Shampoo!

När skägget är rent så kan man med fördel ge det glans, mjukhet och fräschör med en multifunktionell olja som är underbar i skägget men även i hela ansiktet som ett lyxigt serum, till kroppen som är torr i huden eller till hårbotten, örongångar och/eller underliv. Denna olja heter Nourishing Oil (produkten har precis fått en ny superfin design) och är en klar favorit för både mig och min man!

Skägg - Q for skin

JUST NU FINNS DET ETT KIT MED BÅDA DESSA PRODUKTER FÖR 498KR (värde 598kr).

DU HITTAR DET HÄR!

Med dessa två produkter ger du far en ärlig chans till ett fantastiskt skägg som både känns skönt och inte kliar. Så grattis alla fäder med skägg, här kommer er lösning!

Lycka till!
Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *