Ekologiskt nagellack - Priti NYC

Giftfri Manikyr – Snygg ombre

Ibland är det kul att pigga upp vardagen med färgstarka naglar. Nu var det dags för en extra touch och det blev en snygg ombre med giftfria nagellack från Priti NYC. Här förklarar jag hur du gör denna snygga manikyr steg för steg.

Börja med fila naglarna till önskad form och längd.  Tvätta sedan händerna noga för att få bort smuts och gamla hudrester. Ekologiskt nagellack - Priti NYC När du gjort detta är det dags att peta in nagelbanden. Nagelfilen från Priti NYC är verkligen att rekommendera! Det är en glasfil som håller länge och även praktisk att använda likväl när du filar, för att rensa bort smuts under naglarna och för att peta in nagelbanden.Ekologiskt nagellack - Priti NYC När du petat in nagelbanden är det bra att smörja naglar och nagelband med en återfuktande nagelolja. Följ sedan upp med att lägga grunden för nagellacket med underlacket 2 in 1 Base Top Coat.
Ekologiskt nagellack - Priti NYC Nu är det dags för det roliga – färg! Jag valde nyans 323 Japanese Rose som är en klar röd färg. Ett lager räcker för bra täckning. Men vill du att manikyren ska hålla längre kan jag rekommendera två lager, precis som med alla nagellack oavsett märke.Ekologiskt nagellack - Priti NYCEkologiskt nagellack - Priti NYC Nu är det dags att börja göra den snygga ombre-effekten. Välj gärna en mörkare färg till detta då det kan vara svårt att täcka nageltipparna med en ljusare. Jag valde nyansen 362 Polish Spirit som är en snygg lila färg. Du lägger en droppe av det mörkare lacket på ett papper, sen doppar du en sminksvamp i nagellacket och sen “duttar” försiktigt dit nagellacket på naglarna.Ekologiskt nagellack - Priti NYC Desto mer du duttar, desto mer täckande blir resultatet. Ekologiskt nagellack - Priti NYC Fortsätt till önskat resultat och avsluta med ett skyddande lager topplack 2 in 1 Base Top Coat . Obs! Se till att lacket torkat ordentligt för att inte färgerna ska smälta ihop.Ekologiskt nagellack - Priti NYCResultatet blir verkligen fint!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *