C/o Gerd

Gör din hud redo för sol med skrubb och olja!

Solen är tillbaka och visst är det härligt! För att få en jämn och fin bränna i sommar bör man ta och skrubba sig då och då, både ansikte och kropp för att få bort gammal hud och få en mer långvarig solbränna. Att återfukta huden är minst lika viktigt när man utsätter den för mycket sol. I detta blogginlägg tipsar vi om två ansiktsprodukter från C/O Gerd som exfolierar och återfuktar huden på djupet!

C/o Gerd

Steg ett är alltså att 1-2 ggr i veckan använda en ansiktsskrubb för att få bort orenheter och döda hudceller. Eco Facial Scrub rengör huden på ett skonsamt sätt samtidigt som du exfolierar huden. Innehåller jojobakorn och mjölksyra och bör som sagt max användas 1-2 gång/vecka för att låta huden återuppbyggas.

Steg två är att återfukta huden efter skrubb för att få en så jämn och snygg solbränna som möjligt och då vill vi slå ett extra slag för C/O Gerds fantastiskt sköna och närande ansiktsoljor som ger dig ett magsikt glow!

C/o Gerd

Pure Jojoba Oil – Jojobaoljan passar alla hudtyper. Känslan av att ha den på huden är sammetslen och rik utan att vara kladdig, detta till stor del utav jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror. Jojobaoljan skyddar och binder fukt i huden. Perfekt olja för dig som är allergisk eller som upplever att du måste sätta din hy på paus från alla petrokemiska produkter som du använt tidigare.

Cloudberry Facial Oil – En underbart skön olja för den normala till den lätt torra hyn. Bärfröoljan från hjortronet är en mycket effektiv antioxidant, rik på A- och E-vitamin samt på viktiga Omega-fettsyror. Tillsammans med övriga vegetabiliska och eteriska oljor får din hud en härlig fukt- och vitaminkick.

Lingonberry Clear Skin – Balanserande olja för dig med obalans i hyn. Lingonfröoljan har vissa antiinflammatoriska egenskaper, som i kombination med de eteriska oljorna verkar gynnsamt för din hud. Tisteloljan innehåller stora mängder av Omega 6-fettsyran linolsyra, vilken är viktig för hudens vitalitet, gurkörtsoljan tillför GLA och nyponfröoljan tillför Omega 3 samt retinsyra, en typ av A-vitamin.

Blueberry Queen Facial Oil – Inte med på bild! Denna lyxolja är komponerad för en mogen eller normal hy med behov av extra näring. Innehållande näringsrika oljor, A- och E-vitamin, fettsyror, GLA och antioxidanter. Snacka om en riktig näringsboost för huden!

Välj en olja som passar just din hudtyp! Med dessa två enkla steg kommer din hy att skina i sommar och ge dig ett jämnt och snyggt solbränt ansikte. Stort lycka till!

Kram Pigga Victoria

 

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *