gröt - frukost

Gröt till frukost för en bra start på dagen

Vad äter du till frukost? Just nu äter jag gärna havregrynsgröt. Så lätt att variera med olika smaksättningar men dessutom väldigt gott och smidigt att göra. En annan anledning till att jag gillar havregrynsgröt till frukost är för att jag får i mig mycket snabba kolhydrater, vilket jag tycker är viktigt. Varför är det bra då? Läs vidare så förklarar jag varför detta är en perfekt start på dagen!

Genom att äta en frukost med snabba kolhydrater börjar jag dagen med en ordentlig energikick som hjälper mig hålla energin hela dagen. Just havregrynsgröt innehåller snabba kolhydrater som är lätta för kroppen att ta upp. Därför är det en klockren frukost helt enkelt.

gröt - frukost

Jag att gillar personligen att toppa och smaksätta gröten med banan, som även det är mycket kolhydrater, men också väldigt gott. Förutom banan varierar jag mellan olika bär som blåbär, hallon och jordgubbar. Men varför inte testa kanel och kardemumma? Smaksätt den som du vill och låt fantasin flöda!

Psst! Om du vill ge magen en bra start är gröt perfekt. Blanda i lite chiafrön så ska du se att det gör under för en trögstartad mage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *