Handkräm med probiotika

Handkrämen från Esse Probiotic Skincare innehåller probiotika. Du har säkert hört att probiotika är bra för magen, men forskning visar att det även är en viktig del i din hudvård. För att din hud ska må så bra som möjligt är den beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Med denna handkräm kan du skapa en miljö på huden som är fördelaktig för de goda mikroberna så att de kan konkurrera ut de ogynsamma mikrober. För att nå dit används prebiotika som ger näring åt de godartade mikroberna dom får din hud att må bra. Esse använder sig också av probiotika för att aktivt förändra fördelningen av mikroberna i och på huden. Läs mer!

Forskning  har som sagt konstaterat att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Händerna blir ständigt av med goda bakterier vid tvätt med tvål. Många tvålar är designade att döda alla mikrober (både onda och goda). Denna produkt innehåller prebiotika som ger näring åt de godartade miroberna på bekostnad av de ogynsamma. Ett extrakt av probiotika är tillsatt i syfte att förändra mikrofloran till de goda mikrobernas fördel. Balanserat vid pH 4.5 för att främja tillväxten av samverkande, godartade, mikrober. handkräm - Esse Probiotic SkincareHand Cream är en näringsrik handkräm som är lättabsorberad och ger näring åt händerna utan att kännas fet. Så när jag smörjde in mig förut kändes mina händer direkt fina och lena så jag ville unna dem en liten manikyr. Självklart med ett av de giftfria och 5-free nagellacken från Priti NYC. Idag fick det bli en röd läcker färg som heter Japanese Rose 323.
handkräm - Esse Probiotic SkincareEftersom denna handkräm är så lätt i konsistensen var det inga problem att lacka naglarna ganska direkt efter insmörjning. Förutom att händerna blir mjuka och fina har den andra bra egenskaper och intressanta ingredienser. Förutom goda bakterier innehåller den bland annat Rooibos som minskar melanotiskt pigmentering, har en anti-aging effekt, är antioxidant och reparerar solskador. handkräm - Esse Probiotic SkincareSå nu är mina händer fina hela vägen ut till fingertipparna. Jag vet många som är lika nöjda som jag med denna fantastiska handkräm så den är verkligen att rekommendera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *