Läppstift

Här är läppstiften som sitter hela dagen

Letar du efter ett nytt naturligt läppstift som återfuktar dina läppar? Vill du även att det ska hålla sig på plats från att du sätter på läppstiftet, tills du tvättar av det på kvällen? Då bör du testa Maria Åkerbergs läppstift! De finns i cirka 20 olika nyanser just nu och förnyas regelbundet. Vi visar även upp två fräscha nyheter som du kan spana in nedan. Läs vidare!

Läppstift

Dessa läppstift känns lyxiga och ger läpparna en fyllig känsla. Färgerna är baserade på olika mineraler, som t.ex. järnoxider, talk och titandioxid. Den fylliga formulan består av vegetabiliska oljor och vaxer som återfettar, mjukgör och skyddar dina läppar. Produkten kan enkelt kombineras med flera av Maria Åkerbergs Lip Gloss för att ge extra lyster.

Dagens nyhet! Idag släpps det även två nya nyanser som ni kan se nedan, SPÄNNANDE! Champange har en korallrosa, skimrande nyans som är perfekt för dig som önskar ljusa läppar, medans Merlot är mörkröd och matt i färgen och passar dig som vill ha en djupare och mer intensiv färg i höst.

Läppstift

För att komma till alla Maria Åkerbergs läppstift kan du klicka dig vidare HÄR. Och du, det bästa av allt är att just nu får du hela 20% rabatt på alla Maria Åkerbergs läppstift, VILKEN LYCKA!

Hoppas du hittar en nyans som passar dig ♥

Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *