Ibland är det så skönt med lite hemma-spa! Idag var det dags att prova några produkter ur vårt nya varumärke Care of Gerd. Det fick bli ett avkopplande bad med epsomsalt, rengjorde kroppen med mild dushgel och smörjde in mig med skön bodylotion. Kände mig som en ny människa efteråt!

Jag började med att tappa upp ett varmt bad. I badvattnet hällde jag epsomsalt som lindrar stela och ömmande muskler. Epsomsaltet ger huden en skön känsla och ger dig en len och ren hud. Björkbladen är plockade utefter Pärlälvsdraget i svenska Lappland och har en renande effekt.hemmaspa - care of gerd Just detta Sauna Birch Scrub är egentligen en bastuskrubb som du använder efter att kroppen har börjat svettas i bastun och är redo att exfolieras. Då tar du enkelt med dig 1 dl i en kopp in i bastun och skrubba hela kroppen. Men det passar även utmärkt i kropps-eller fotbad så det fick bli i badet idag. hemmaspa - care of gerdDen varma stimulansen av ett varmt bad ger en mer lugnande effekt och den tillåter våra organ i kroppen att sakta ner på sin aktivitet en aning. Badar man i varmt vatten så avtar på så sätt stressen i kroppen samt stela muskler bli inte lika stela.
hemmaspa - care of gerdSen var det dags att testa en ny duschgel – Body Shower Mandarin. Mandarin är den mildaste eteriska oljan som man kan använda och doften förmedlar glädje, värme, avslappning och ger din kreativitet en energiboost!hemmaspa - care of gerdReceptet har en perfekt balans på snälla tvättaktiva tensider, avokadoolja samt eteriska oljor. Så mild att den går bra att använda även för känsliga personer och bebisar. hemmaspa - care of gerdVäl uppe ur badet var det dags för mjukgörande bodylotion. Body Lotion Lingonberry innehåller bland annat avokadoolja, shea- och kakaosmör som gör huden mjuk helt naturligt.
hemmaspa - care of gerdMed lingonfröolja och eteriska oljor får denna lotion härlig fräschör och ytterligare förstärker dess välgörande egenskaper. Testar du denna kommer du verkligen att uppleva vad det innebär att nära huden med ekologiska ingredienser. hemmaspa - care of gerdVisste du att en stor del av det vi smörjer in oss med tas upp av huden? Välj därför snälla produkter utan onödiga tillsatser och kemikalier. Med dessa tre produkter kan du känna dig trygg och kan njuta av ett hemma-spa som är helt giftfritt. Bra för dig och naturen!hemmaspa - care of gerdTa hand om dig själv med produkter som är snälla mot huden på riktigt.