Handkräm

Inför Hudvårdens Dag 2018

Snart infaller Hudvårdens Dag och det vill vi fira med ett erbjudande mellan den 2-8 juli på Maria Åkerbergs fantastiska Hand Cream Beautiful 100 ml. Kanelbullens dag i all ära, men Hudvårdens Dag är en viktig dag för oss alla. Huden är vårt största organ som skyddar kroppen. Näringsrik hudvård är viktigt att unna sig själv och bör därför uppmärksammas lite extra!

Hudvårdens Dag är alltså den 7 juli och det vill vi som sagt fira ordentligt med ett extra bra erbjudande på en av våra storsäljare. Hand Cream Beautiful är en mjukgörande och skyddande handcreme med naturligt solfilter, C-vitamin och eteriska oljor – citron, bergamott, apelsin och kardemumma gör din hud mjuk och väldoftande. Titandioxiden utgör ett naturligt solfilter, som tillsammans med C-vitaminet bidrar till att förebygga pigmentfläckar.

Rapsolja, jojobaolja, sheasmör och bivax har vårdande, skyddande och uppmjukande effekt. Kombinationen av kallpressad jojobaolja, naturlig mjölksyra (AHA) och sheasmör hjälper huden att bevara fukt- och fettbalansen i huden.

Handkräm

Användning: Applicera Hand Cream Beautiful åtminstone två gånger om dagen för bästa resultat. För maximal effekt (om du behöver en riktig återfuktningsboost), applicera generöst med handkräm på kvällen, ta på bomullsvantar och låt verka över natten.

Svårare än så ska det inte behöva vara när det gäller hudvård. Ta hand om din hud och välj alltid naturligt och giftfritt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *