Tranbärskapslar - Better You

Husmorstips mot urinvägsinfektion – rent, naturligt och ekologiskt!

Urinvägsinfektion är vanligt och symptomen är att du behöver kissa ofta och att det svider när du kissar. Är du trött på urinvägsinfektion och vill undvika att äta mediciner i onödan? Du har säkert hört att det är bra att dricka sura drycker, men här är ett tips som sägs vara ännu mer effektivt! 

Tranbärskapslar! Dessa kapslar innehåller naturligt tranbärsextrakt i en vegetabilisk kapsel och när du äter dessa kapslar ger de samma effekt som att dricka en stor mängd sura drycker. Självklart är det fortfarande viktigt att dricka mycket vatten, men du slipper att dricka sura drycker som man ibland kan få lite ont i magen av i för stor mängd. Tranbärskapslar - Better YouHur fungerar detta då? Jo, dessa kapslar och drycker som smakar surt för oss gör urinen basisk. Bakterier trivs där det är surt, och när PH-värdet sjunker trivs de inte lika bra och symptomen avtar. Väldigt logiskt likt mycket annat som har med hur vår kropp och hälsa hänger ihop.

Förutom vid urinvägsinfektion är Tranbärskapslarna rika på vitamin C som bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att minska trötthet och utmattning. Tranbär också är rikt på proantocyanin, PAC, som har antioxidativa effekter. Better Yous’s kapslar innehåller otroliga 500mg tranbärsextrakt per kapsel och är fri från utfyllnadsmedel. Nu även 100% ekologisk!Tranbärskapslar - Better YouBörja med 1 kapsel dagligen, vid behov kan antalat kapslar ökas. Kapslarna sväljes hela tillsammans med ett glas vatten.

Ta hand om dig!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *