M picaut

Hyaluronsyra binder fukt och verkar anti-age

Något som fullkomligt exploderat är trenden att tillföra Hyaluronsyra i sin hudvårdsrutin. Vad är då Hyaluronsyra, varför är det så bra för huden och vilka av våra produkter innehåller detta? Vi delar med oss av mer info nedan!

Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden och har bl.a. som uppgift att effektivt återfukta din hud för att motverka rynkor, torrhet och att du får brist på elasticitet. Tyvärr avtar kroppens egen produktion av Hyaluronsyra med åldern. Därför kan man istället tillföra detta genom sina hudvårdsprodukter. Detta ämne ger en stötdämpande och utfyllande effekt och verkar anti aging. M Picaut har 4 fantastiska produkter där Hyaluronsyra hjälper till att stötta upp tillsammans med andra verksamma ingredienser:

M picaut

  • Hydra Miracle Serum – Intensivt återfuktande serum med anti age-effekt som motverkar rynkor och linjer med Hyaluronsyra som stimulerar cellförnyelsen och bygger upp huden inifrån. Huden blir mirakulöst återfuktad och får en ny skönhet och lyster. Serumet är rikt på ekologiskt certifierade ingredienser.

M picaut

  • Hydra Lagoon Overnight Mask – Lyxig anti age ansiktsmask som återfuktar huden på djupet, ger fasthet och stimulerar nybildningen av hudens celler. Förutom Hyaluronsyra innehåller denna mask en grön ädelsten som heter Malakit, vilket är en kraftig antioxidant som skyddar och lugnar en stressad hud. Lägg på masken på kvällen och tvätta bort morgonen därpå, du kommer känna dig fantastiskt återfuktad!

M picaut

  • NYHET! Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream – Lyxig anti age-kräm som boostar din hud på djupet och stärker hudens eget mikrobiom med Prebiotika, Probiotika och Postbiotika samt Hyaluronsyra, Pentavitin (som skapar en fuktreserv i huden och fyller ut fina linjer) och halvädelstenen Rosenkvarts som också lugnar och balanserar. En vegansk dag- och nattkräm för normal, känslig eller obalanserad hud som behöver extra omtanke och kärlek.

M picaut

  • NYHET! Amethyst Obsession Probiotic Balancing Cream – Vegansk dag- och nattkräm med bl.a. Hyaluronsyra som ökar fuktnivån i huden samt Prebiotika, Probiotika och Postbiotika som lugnar, dämpar rodnad, ger fukt och balanserar problemhy tillsammans med halvädelstenen Ametist. Snacka om lyx i en förpackning!

Tillsammans med hyaluronsyra och massa andra fantastiskt stärkande ingredienser så ger M Picaut’s produkter din hud de absolut bästa förutsättningarna för en djupt återfuktad och vacker hud, full av lyster!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *