Inälvstillskott

Inälvstillskott – Den nya supermaten!

Har du hört talas om begreppet “supermat”? Kanske tänker du på olika växter och bär som har namn man knappt kan stava till och som växer i länder man aldrig hört talas om? Ja, många av dessa växter och bär innehåller mycket riktigt ämnen som vi mår bra av, men idag så vill jag berätta om ett nytt tillskott här på PiggaButiken som minst sagt placerar sig i topp över näringstäta tillskott!

Låt mig stolt få presentera Nordic Kings och deras ” Queens”:

  • Lever
  • Njure
  • Organmix

Här har vi naturliga, ekologiska, närproducerade, maximalt näringstäta produkter som kommer i en form vår kropp känner till och kan ta upp näring från. Vi har i alla tider ätit djur. HELA djuret. Vi har aldrig prioriterat att äta de magra delarna utan de som behöver mest näring har fått de mest näringstäta delarna och det mina vänner är inälvsmat.

Exempel: Om du äter 100 gr filé från ett djur få får du i dig ca 20 gram protein, 0% A-vitamin, 0% C-vitamin, 1% folate, 6% B-12. Detta medans 100 gram lever kan stoltsera med ungefär samma mängd protein, 267% A-vitamin, 47% C-vitamin, 144% folate, 281% B-12, för att inte nämna livsviktiga mineraler som Järn, Zink, Selen osv i former vår kropp lätt kan ta upp och använda sig av! Lite coolt ändå…

Så vad är det då exakt man får när man väljer Nordic Kings tillskott?

Jo, du får frystorkade organ (för att det är det bästa sättet att behålla all näring), från nötdjur som betat fritt hela livet, aldrig fått antibiotika, tillväxthormoner eller ätit av grödor fulla av bekämpningsmedel. Kapslarna är 100% fria från tillsatser och klumpförebyggande medel, bindningsmedel osv.

Så vem bör äta detta tillskott?

Tja, typ alla? Alla som inte äter inälvsmat 1-2 ggr/vecka iallafall och som vill ge sin kropp det allra bästa. Se till att även du får ta del av alla näringsämnen som vi så självklart fick i oss förr!

Ta hand om dig! Kram Malin.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *