Ingefära

Kickstarta din måndag med ingefära!

Idag kände jag mig lite trött när jag vaknade och behövde därför en riktig näringsboost. Jag tog en uppfriskande dusch, smorde in hela kroppen och drack en kopp te innan jobbet, men med en liten tvist. Alla dessa produkter innehöll nämligen ingefära, vilket verkligen gav mig en pigg och fräsch känsla. Läs vidare!

Ingefära

En kall dusch tillsammans med Burt’ Bees Body Wash med Citrus och Ingefära hade nog räckt för att jag skulle vakna. Denna kroppstvål doftar otroligt gott och lämnar huden ren och frisk.

Ingefära

Blir du också torr efter varje gång du duschat? Det bästa är att efter varje dusch smörja sig med antingen en lotion eller kroppsolja. Idag valde jag Maria Åkerbergs Body and Massage Oil med Ingefära som verkar mjukgörande och värmande på huden. Jätteskönt om du är lite stel och behöver något uppmjukande!

Ingefära

Jag hann även med en kopp te i soffan och valde Ingefärstet från YogiTea tillsammans med några skivor färsk ingefära. Tillslut blev min morgon faktiskt helt underbar! Känner mig mycket piggare och mer igång nu än för en timma sen. Så ett gott tips är att lägga till mer ingefära i din vardag!

Hoppas ni får en fin och härlig måndag ni också ♥

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *