Detox

Kickstarta veckan med en renande detox!

Ett bra sätt att komma på banan igen efter lite för mycket av det goda under helgens ledighet, kan vara att genomgå en detoxkur för att hjälpa kroppen att renas. När du detoxar hjälper du nämligen kroppens reningsprocess och för att nå bästa resultat är det viktigt att vara förberedd!

Med de olika detoxkurerna från Renew Life kan du välja vilken kur som passar dig och din kropp allra bäst. Mer info hittar du nedan!

Detox

7-day Rapid Cleanse är en kort men väldigt effektiv detox som pågår under en vecka, för dig som vill ha snabba resultat.

Detox

First Cleanse passar dig som detoxar för allra första gången eller har känslig mage. Kuren pågår under 15 dagar och passar de allra flesta.

Detox

Pure Cleanse är den effektivaste kuren och håller på hela 30 dagar. Denna detox är väldigt effektiv och kan vara stark för en känslig mage, börja därför med First Cleanse om du är känslig eller om du detoxar för första gången.

För fler tips på vad du bör tänka på under en detox så kan du läsa mer i DETTA blogginlägg.

Vi vill också påpeka att kroppen såklart kan rena sig själv till viss del, med hjälp av dess organ. Hade den inte kunnat det på egen hand hade kroppen inte fungerat och vi hade inte mått speciellt bra. Men bara för att kroppen kan rena sig själv en aning så kan man inte leva hur som helst och förvänta sig att kroppen gör jobbet. Nej! Om du till exempel stressar, äter mat med onödiga ämnen, får för lite sömn, tränar sällan eller stoppar i dig för mycket socker, mejeri och gluten, så är det inte ologiskt att kroppen hamnar i obalans. Därför är det bra att rensa kroppen några gånger om året med hjälp av en detoxkur!

Stort lycka till!

Pigga hälsningar, Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *