BF

Kit för torra händer och fötter

November, månaden då kylan tränger sig på och hösten övergår till vinter. Visst är det då lätt att huden inte riktigt hänger med! Både händer och fötter kan därför behöva en riktig fuktboost. Maria Åkerberg har tagit fram två olika kit med just handkräm, fotkräm och deras snygga brand bag till ett superduper-pris. Se mer nedan!

BF

Detta paketet heter Calendula och innehåller Maria Åkerbergs Hand Cream, Foot Cream och en svart MÅ-påse. Ett perfekt kit vid denna årstid!

Hand Cream är en mjukgörande handkräm som motverkar torr hud både på händerna och på övriga kroppen. Den innehåller extrakt av Ringblomma (en anrik medicinalväxt som använts länge till ömtålig hud) men även Rappsolja, Jojobaolja, Sheasmör och Bivax som har en mycket vårdande, skyddande och uppmjukande effekt.

Foot Cream håller dina fötter mjuka och motverkar förhårdnader. Denna fotkräm absorberas snabbt utan att kladda och innehåller Eukalyptus och Pepparmyntsolja som verkar kylande och lindrande vid ömhet och småsår. Vid massage verkar den istället värmande. Den innehåller även Tea Tree-olja som är bra mot lindrig fotsvamp.

BF

Detta kit heter istället Beautiful och innehåller en Hand Cream Beautiful istället för den vanliga handkrämen. Annars är det samma produkter!

Hand Cream Beautiful är en mjukgörande och skyddande handkräm med naturligt solfilter och C-vitamin. Den innehåller eteriska oljor av Citron, Bergamot, Apelsin och Kardemumma som gör din hud mjuk och väldoftande. Titandioxiden i krämen utgör ett naturligt solfilter, medan C-vitaminet bidrar till att förebygga pigmentfläckar. Den doftar verkligen underbart!

Hela detta kit får du alltså just nu för endast 149kr som ett “Black Week-erbjudande”. Så himlans bra pris för dessa två krämer, plus att du får en superbra och användningsbar påse som du både kan ha med när du handlar eller ha hemma som förvaring. Välj ett kit som passar dig bäst och ta hand om dina torra händer och fötter i vinter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *