Hyperpigmentering

Kit som motverkar hyperpigmentering

Solen är fantastisk, det tycker vi alla! Men var försiktig med mängden sol du utsätter din hud för. Alltför mycket sol kan åldra huden i förtid. För att motverka solens skadliga inverkan behöver huden återuppbyggas med näring, fukt och framför allt C-vitamin. Detta kit med produkterna Serum C och Night Cream ger din hud allt den behöver för att stärkas under sommaren. Läs vidare för att ta del utav vårt erbjudande!

Serum C är ett djupverkande serum som innehåller både C-vitamin och A-vitamin. Dessa vitaminer stimulerar nybildningen av kollagen i huden, vilket är extra viktigt efter en dag i solen, då kollagenet bryts ner av solens strålar. C-vitaminet har dessutom en blekande effekt på pigmenteringar som orsakas av solen. Pigmenteringar är ofta ett resultat av många års solande.  Serum C passar alla hudtyper och är full med antioxidanter. Kombinera med Night Cream för en starkare, mer djupverkande effekt. Dessa produkter gör huden ljuskänslig och är därför endast lämpade för nattbruk.

För att läsa mer om denna kombo kan du gå till det HÄR blogginlägget. Sen vill vi också passa på att nämna att du just nu får detta kit för endast 399kr (värde 498kr), ett superbra erbjudande som gäller fram tills den 2 augusti eller så långt lagret räcker. Passa på du med ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *