Femarelle

Klimakteriebesvär? Här är gynekologens rekommendationer!

Femarelle är ett kosttillskott som är särskilt anpassade för dig som börjar närma dig, befinner dig i, eller som har passerat klimakteriet. Detta kosttillskott rekommenderas världen över av ledande gynekologer och är ett hormonfritt alternativ för dig med klimakteriebesvär. Vad är dem gjorda av och vilken av dessa passar dig allra bäst? Fortsätt läs för mer information!

Femarelle har sålts i miljontals exemplar under 16 år över hela världen. Huvudingrediensen i denna produkt är den patenterade ingrediensen DT56a som utvinns genom fermentering och behandling av en specifik sojaböna. Produkterna har utvecklats och studerats i nära samarbete med världsledande experter på kvinnohälsa och nu vill vi föra denna kunskap vidare. Välj den som passar dig:

Femarelle

Femarelle Rejuvenate är anpassad till kvinnor i förklimakteriet, vanligen i 40-årsåldern som börjar känna av hormonella förändringar, vid menstruation till exempel.

Femarelle

Femarelle Recharge är anpassad till kvinnor som befinner sig i klimakteriet, vanligen i 50-årsåldern och som upplever de mer ”klassiska” tecknen på klimakteriet. För dig som nu har mindre regelbunden menstruation, eller för dig där menstruationen har upphört helt.

Femarelle

Femarelle Unstoppable är anpassad till kvinnor som passerat klimakteriet, vanligen i 60-årsåldern och som börjar tänka på sin benhälsa. Då man passerat klimakteriet klingar ofta värmevallningar och humörsvängningar av med tiden. Men de fortsatt låga östrogennivåerna kan istället leda till att slemhinnan i slidan blir tunnare och torrare, vilket kan bidra till en ökad känslighet för infektioner i underliv och urinvägar. Även benhälsan påverkas av de låga östrogennivåerna. Om du känner igen dig är denna produkt perfekt för dig!

Hoppas du fått med dig ny kunskap och är öppen för att testa Femarelle om du lider mycket av klimakteriebesvär.

Ha det gott!

Pigga hälsningar, Katarina

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *