När Holistic bildades fanns en tydlig idé om vad som skulle åstadkommas genom företaget, nämligen att hjälpa människor bli friskare och samtidigt mer medvetna. Vi måste alla våga öppna ögonen och se vad som faktiskt pågår i världen, se orsaker och samband – det är första steget mot förändring. Steg mot en fredligare värld och en friskare planet.

Holistic - Piggabutiken.seHolistic säljer några av marknadens bästa och mest effektiva kosttillskott. De flesta produkter är utvecklade av teamet på Holistic för att de ska ha full kontroll över effekt, innehåll och kvalitet. De strävar efter att alltid använda så rena och naturliga produkter som möjligt. Holistics produkter ingår i ett sammanhang och löser olika problem. De är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Genom att fokusera på det långsiktiga perspektivet får man mycket bättre resultat och många symptom blir bättre när man åtgärdat grundorsakerna.Holistic - Piggabutiken.seAllt fler förstår vikten av bra kosttillskott. Framförallt då det viktiga D-vitaminet! D-vitamin är extra bra att ta som tillskott på vintern, men även resten av året. Forskning visar att svenskar i allt större grad inte får i sig tillräckligt via kosten och nu vill livsmedelsverket höja rekommenderat dagligt intag. Under vinterhalvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D-vitamin i huden i Norden.
Holistic - Piggabutiken.seEn annan produkt som fått allt mer uppmärksamhet är B-komplex. B-vitaminer ingår i många funktioner i cellerna och är ett viktigt tillskott för många veganer och vegetarianer som kan ha brist på just b-vitamin.Holistic - Piggabutiken.seHar du några frågor om kosttillskott så tveka inte att mejla kundservice@piggabutiken.se eller lämna en kommentar här i bloggen.