Femineral

Naturligt kosttillskott mot trötthet

Här är produkten för dig som är trött och vill piggna till! Femineral är ett välsmakande komplett järntillskott med vitaminer, mineraler och örter som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Dessutom bidrar det till att bibehålla normalt hår och naglar och mycket mer!

Ja, att detta är en superprodukt råder det inga tvivel om. Femineral har fina egenskaper och genom att ta 15ml dagligen bidrar den till följande:

  • Motverka trötthet. Innehåller Järn, Vitamin B6, B12, B2, B5 och folsyra som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Normal blodbildning. Järn, vitamin B6, B12, vitamin C och folsyra bidrar till normal blodbildning.
  • Skyddar cellerna. Selen, zink, riboflavin och mangan bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Hår, hud och naglar. Zink, biotin och selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Koppar bidrar till hudens normala pigmentering samt normalt hår och bindväv. Niacin bidrar till att bibehålla normal hud.
  • Immunsystemet. Järn, selen, vitamin D, vitamin C och folsyra bidrar till immunsystemets normala funktion. Folsyra bidrar även till vävnadstillväxt hos gravida.

Femineral

Femineral innehåller som sagt inte bara järn utan även viktiga mineraler, vitaminer, spårämnen och noggrant utvalda örter som traditionellt använts vid trötthet och blodbrist. Dessa ämnen samverkar alla för att järnupptaget ska bli så bra som möjligt.

Psst! Har du tidigare intagit järntillskott kan du upplevt att magen börjat krångla lite. Detta behöver du inte oroa dig för om du tar Femineral då många tvärtom upplever att magen fungerar bättre! Sen att många märker hur hår och naglar blir starkare är så kul att höra! Klicka hem Femineral du också!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *