bobbys superhair - better you

Kosttillskott som får håret att växa snabbare

Är du sugen på att testa ett kosttillskott för håret? Då kan jag verkligen rekommendera Bobbys Superhair! Vi har många kunder som hört av sig till oss och berättat att deras hår har växt mycket snabbare sedan de började med detta kosttillskott. Många har även känt att naglarna blivit starkare och huden blivit finare. Jag har också ätit detta kosttillskott under en tid nu och kan verkligen hålla med!

Bobbys Superhair är en svensk succéprodukt som du säkert hört talas om tidigare då det skrivits en del om det av många kändisar på Instagram. Kosttillskottet har utvecklats i samarbete mellan Better You‘s produktexperter och den kända frisören Bobby Oduncu. Vi på Piggabutiken.se är stolta återförsäljare av Bobby’s Superhair med väl utformad formula som är framtagen med utgångspunkt från en nordisk livsstil med Bobbys långa erfarenhet som frisör och Better You’s friskvårdsinriktning som bas.

bobbys superhair - better you

Hur kan dessa kapslar funka? Det är faktiskt väldigt logiskt när du tänker på det. Det du ser av håret är inte levande och den inre strukturen kan därför inte påverkas utifrån. Hårets tillväxt är altså beroende av näring som når hårroten inifrån. Det vi äter blir till våra byggstenar, och dessa kapslar innehåller de nyttigheter ditt hår behöver.

bobbys superhair - better you

Här på Piggabutiken.se tänker vi att det är självklart att skönhet och hälsa kommer innifrån. Så förutom att använda naturligt shampoo och balsam är det viktigt att äta varierad kost och dricka mycket vatten. Strävar du efter ett friskt, glänsande och välmående hår tycker jag absolut att du ska klicka hem detta kosttillskott som är speciellt utformat med de vitaminer och mineraler ditt hår behöver för att växa optimalt. Och du,  titta på mina naglar! De växer så det knakar och jag har börjat smörja in dem med en skön nagelolja nu när de har blivit så himla starka.

myrrh nail and cuticle oil - nagelolja - maria åkerberg - naglar

Myrrh Nail & Cuticle Oil är en ekologisk inflammationshämmande nagelolja som stärker dina naglar och nagelband. Den kallpressade Citronoljan motverkar sköra naglar och nagelband och den kallpressade Jojobaolja binder hudens fuktighet, ökar hudens skyddsbarriär som då ges möjlighet att återuppbyggas.

myrrh nail and cuticle oil - nagelolja - maria åkerberg - naglar

Vill du också äta ett tillskott som ger dig optimala förutsättningar för att håret ska växa snabbare och naglarna bli starkare? Då ska du ge Bobby’s Superhair en chans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *