Lashfood

Längre fransar med naturlig primer och mascara!

Jag är så imponerad av Lashfoods Primer och Mascara! Mina fransar har aldrig upplevts så långa och täta som de gör när jag använder dessa två produkter tillsammans. Ett ännu större plus är att alla Lashfoods produkter är helt naturliga, verkar närande och har hög kvalité. Nedan ser ni vilka produkter jag använt.

Som sagt, jag är helt kär i Lashfoods Primer! Denna applicerar jag innan jag tar på mascara för att förlänga, förtjocka och forma mina fransar så som jag vill ha dem. Det är mikrofiberna och kollagenet i Primern som gör att fransarna omedelbart känns längre och fylligare. Som sagt, jag älskar denna produkt! När jag sedan tar på mascara så poppar verkligen mina fransar. Lashfoods Mascara  ger även den näring åt fransarna, expanderar för maximal volym samt stärker och skyddar mina fransar. En perfekt kombo för längre, fylligare och formade fransar!

Lashfood

Lashfood är ett ganska så nytt varumärke hos oss och vi är alla övertygade om att deras produkter är grymma! Därför vill vi så gärna att du ska få uppleva dem också! Du hittar Hela Lashfoods Sortiment hos oss på PiggaButiken!

Kram Malin ♥

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *