Lashfood

Längre fransar och fylligare bryn med naturligt serum!

Lashfoods produkter är utöver det vanliga! De var först i världen med att ta fram helt ekologiska frans- och brynserum. Dessa båda serum stimulerar tillväxten i hårsäckarna och ger fantastiska resultat, se mer nedan!

Lashfood

Produkterna är självklart hormonfria, naturliga och fria från oljor vilket gör att de med fransförlängning även kan använda fransserumet. De båda serumen är för alla som vill ha längre fransar och fylligare bryn. Eftersom dessa två produkter är helt naturliga och inte tvingar ut hårstråna utan ger näring på djupet, så tar det lite längre tid än för “konventionella” frans och brynserum att ge synliga resultat, vilket verkligen är värt det då resultatet kommer att bli mer långvarigt och se mer naturligt ut. Nedan ser ni före och efterbilder på vad dessa serum kan åstadkomma.

Resultatet av Lashfood efter 4 månader:

Lashfood

Resultatet av Browfood efter 4 månader:

Är du ute efter ett väl fungerande och ekologiskt certifierat frans- eller brynserum så är dessa två som sagt ett givet val, eftersom det inte finns några andra liknande godkända eko-produkter på marknaden.

Vilket serum skulle du välja, frans- eller brynserumet?

Kram, Pigga-Viktoria

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *