Lip Liner Dusty Rose - INIKA Organic

Läppenna från INIKA Organic – Dusty Rose

Det vanligaste sättet att använda läppenna är att applicera den före läppstift för att undvika att läppstiftet ska flyta ut i läpplinjerna. Men numer är det allt fler som använder läppennan för sig – och det är så snyggt! Här visar jag en favorit som heter Dusty Rose från INIKA Organic.Lip Liner Dusty Rose - INIKA OrganicFörutom att läppennor förhindrar att läppstiftet flyter ut utanför läpparna kan du även sminka dina läppar så de får en annan form eller storlek. Jag gillar att använda bara läppenna eftersom den framhäver formen på läpparna och ger sminkningen ett lyft jämfört med helt osminkade läppar.Lip Liner Dusty Rose - INIKA OrganicINIKAs smink innehåller naturligt närande ingredienser och de använder bara de finaste växterna och renaste mineralerna för att producera smink som vårdar din hud. Läppennorna från INIKA därför ekologiska och underbart mjuka med en krämig blandning av kallpressade vegetabiliska vaxer och oljor med naturliga mineralpigment. Lätta att applicera och ger riktigt snygg färg!

2 thoughts on “Läppenna från INIKA Organic – Dusty Rose”

 1. Hej, jag har en fråga. Har använt Mac Subculture läppenna och älskar färgen men blir så torr om läpparna att det är störigt. Undrar om ni kan tipsa om eko variant som liknar mest?
  Hälsningar Ikona

  1. Hej Ikona! Självklart har vi bra tips på ekologiska varianter. Jag vet dock inte vilken färg du menar då jag fattar det som att Mac Subculture Läppennor finns i olika färger? Maria Åkerbergs nya läppennor har en väldigt krämig och mjuk konsistens, samt INIKA Organics Lip Stick Crayon som är lite tjockare läppennor, men som känns som ett läppstift, då även dessa är krämiga på läpparna. Skickar med lite länkar här nedan så kan du kika på båda dessa varianter. Ha en fortsatt fin dag! Pigga hälsningar, Victoria.

   Maria Åkerbergs Läppennor – https://www.piggabutiken.se/lappenna/5526-maria-akerberg-lip-liner-nude-pink-7340020116514.html
   INIKA Organics Lip Stick Crayon – https://www.piggabutiken.se/lappenna/4160-inika-organic-lipstick-crayon-tan-nude-9553527038571.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *