Nagellack - Priti NYC

Leva giftfritt ända ut i fingerspetsarna

Många av er läsare är väldigt medvetna om vad ni stoppar i er och vad ni väljer att smörja in er med. Vi är så stolta över er som varje dag gör ett aktivt val som gynnar både er själva och vår framtid här på jorden. Idag vill jag egentligen bara påminna om en kategori av produkter som många av er inte tänkt på tidigare, eller kanske inte ens hittat något bra alternativ för. Nämligen nagellack!

Nagellack - Priti NYC

Nagellack är ofta fullproppat med otäcka ämnen och när du har dessa på din naglar släpps med tiden små små bitar av nagellacket. Man reflekterar kanske inte över att nagellacket inte bara skadar dina naglar, utan du använder ju dessutom händerna i ansikte, i kontakt med barn, djur osv. Men här ger vi er Prit NYC som är ledande inom miljövänligt nagellack!

Nagellack - Priti NYC

De håller sig glansigt och flagnar inte och har därför blivit stora under modeveckorna i både Miami och New York där man ser dom på alla stora visningar. Detta också pågrund av sitt breda färgsortiment, det finns massvis med fina färger så bara välja och vraka.

 

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *