mineral box - maria åkerberg

Lösfoundation för ett naturligt resultat

En löspuder-foundation används för att ge en jämnare hudton i ansiktet. Det täcker mycket mer än ett “vanligt” puder och ingår alltså mer under kategorien foundation än puder. Varför just lösfoundation blivit så poppis är för att det nästan smälter in i huden vilket ger ett väldigt naturligt intryck. De lösfoundations som fins på Piggabutiken.se är mineralfoundations. Detta är att föredra då mineralena binder sig till huden och är helt naturliga. Samtidigt som det har egenskaper av en foundation (som är att täcka allt), så blir det naturligt och huden kan andas. Läs mer!

mineralpuder - Maria Åkerberg

Eftersom detta mineralpuder inte täpper igen porerna kan det användas varje dag. Säg exempelvis att det är en dag du inte vill sminka dig fult ut kan du enkelt använda lite mineralpuder för att fräscha upp huden lite snabbt om du vill det.

mineral box - maria åkerberg

Mineral Exclusive Box är ett litet mini-kit från Maria Åkerberg med ett mineralfoundation och tillhörande kabukiborste. Detta kit är smart att beställa till sig själv om du vill ha borsten och pudret samtidigt, och för att ha en smart förvaring åt dem. Annars är det även superfint att ge bort som present till någon du tycker om. Den svarta boxen är så pass fin att det skulle räcka med lite paketsnöre runt.

mineral box - maria åkerberg

Du hittar boxen med olika mineralpuder i olika nyanser HÄR, om du bara vill ha själva pudret hittar du det HÄR och en ensam kabukiborste hittar du HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *