Handfat - care of gerd

Lyxig hudvård från Lappland

Care of Gerd är ett varumärke med lyxiga och stilrena produkter. Allt de tar fram är ekologiskt och tillverkat i Lappland i Sverige. De har ett brett sortiment med hudvård- och skönhetsprodukter. Om du söker efter naturliga och bra produkter till ansiktet, kroppen, eller håret så är detta varumärket det du letar efter. C/o Gerd har krämer för alla åldrar, så oavsett om du letar efter något till en vuxen eller ett litet barn så finns det. Dessutom passar produkterna alla årstider, från kall vinter till het sommar.

Handfat - care of gerd

C/o Gerd skapades när två syskon, som älskade skönhet och hälsa i form av produkter, fick nog. De tyckte inte att det som fanns på marknaden var tillräckligt bra, och valde att ta tag i det själva. De tyckte att det skulle finnas produkter för hela kroppen som är skonsamma för både djuren, miljön och människan.

Handfat - care of gerd

Deras snygga förpackningar ser väldigt lyxiga och moderna ut. De skulle vara superfina att slå in i lite cellofan och paketsnöre och ge bort som en gåva. De kan även stå framme i till exempel badrummet då de är så pass snygga att ha framme. De kan nästan bli som en inredningsdetalj.

Handfat - care of gerd

 

Handfat - care of gerd

Om du är sugen på att kolla in hela C/o Gerds sortiment så hittar du alla deras produkter HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *