Har du hört talas om mandelolja? Använd några droppar morgon och kväll under din vanliga hudvårdskräm eller under din ansiktsmask så ska du se att det gör under för din hy. Den är både skönt och motverkar hudens åldrande och mörka ringar under ögonen. Hur? Fortsätt läs så förklarar jag mer.

När det kommer till hudens åldrande syns det som tydligast i ansiktet där huden är tunnare och utsätts mer för sol, vind och kyla än rästen av kroppen som vi skyddar med kläder. Genom att tillföra en olja i din hudvård kan du reparera de skador som uppstår i hudens kollagenlager som lätt bryts ned då det utsätts för yttre påfrestningar. Den olja som är bäst i detta syfte är mandeloljan med sitt rika innehåll av E-vitamin som är en kraftfull antioxidant. mandelolja - maria åkerbergFörutom att reparera skador motverkar mandeloljan torrhetsrynkor då den återfuktar och tar bort den stramande känslan i ansiktet. Massera ansiktet med olja dagligen för en mer elastisk och välmående hud. mandelolja - maria åkerbergDet tredje miraklet denna olja kan bidra med är att dämpa mörka ringar och påsar under ögonen. Smörj längs med benet runt ögongloben varje kväll innan du går och lägger dig.
Psst! Fungerar även utmärkt för att ta bort makeup runt ögonen. Perfekt om du är känslig! En användbar olja som är bra på alla sätt och vis.