Maria Åkerberg

Maria Åkerberg för ungdomar – Ett kit för tonårshy!

I tonåren sker det mycket hormonella förändringar vilket ofta visar sig på huden. Det kan vara finnar, pormaskar och utslag vilket många kan tycka är jobbigt! Det är nu det blir så viktigt att förse huden med näringsrika produkter istället för med uttorkande tvålar och cremer som kan förvärra tillståndet. Genom att använda Maria Åkerbergs nya kit för tonårshy, tillförs huden näring och hjälper den att renas på ett naturligt sätt. Vill du veta mer, läs vidare!

Maria Åkerberg

My First Starter Set är ett startpaket med ansiktsvård till ungdommar. Ett kit där du får med allt du behöver till den dagliga hudvårdsrutinen som rengöring, ansiktsvatten och dagcreme. Du får också med tillhörande peeling och ansiktsmask som används en gång i veckan vid behov. Nedan förklarar jag mer om varje enskilld produkt i paketet:

Maria Åkerberg

Foaming Wash Clearing – En löddrande rengöringsgel för normal hud och blandhud som inte är känslig. Innehåller eteriska oljor som ger en rengörande och desinficerande effekt.

Neroli Freshner – Ett balanserande ansiktsvatten för alla hudtyper. Ett ansiktsvatten slutför reningsprocessen och förbereder huden för efterföljande produkter, genom att neutralisera vattnets uttorkande effekt samt att det verkar lätt porsammandragande.

Face Lotion Moist – En lätt ansiktscreme som tillför mycket fukt och näring och som fungerar både dag som natt. Den passar normal till torr hud och fungerar perfekt som första ansiktscreme i tonåren. De eteriska oljorna har en antiseptisk och stärkande effekt.

AHA & Jojoba Peeling – En mekansik syrapeeling som funkar bra till alla hudtyper. Denna peeling förebygger pormaskar och acne samt avlägsnar döda hudceller utan att irritera huden.

Face Mask Clearing – En djuprengörande och uppstramande ansiktsmask som suger upp orenheter och verkar porsammandragande. Fungerar allra bäst efter att peelingen gjorts. Den är även bra att punktmarkera problemområden, på finnar eller kvisslor, men får ej användas i solljus.

Rengöringssvamp av Cellulosa – En tvättsvamp som rekommenderas vid rengöring.

Maria Åkerberg

Om du har tonårshy eller kanske har en tonåring där hemma med problemhud så rekommenderar vi starkt detta kit! Hör av dig till vår kundservice (kundservice@piggabutiken.se) eller till vår Hudanalys om du har har ytterligare frågor angående vilka produkter som passar till just din hy! Vi vill hjälpa dig till ett bästa resultat ♥

Vill du läsa mer om Maria Åkerbergs andra kit kan du klicka HÄR.

Stort lycka till!

Kram Erika

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *