ansiktskräm - Maria Åkerberg

Maria Åkerberg – Vilken ansiktskräm passar dig?

Det svenska hudvårdsmärket Maria Åkerberg erbjuder ekologiska ansiktskrämer som är vårdande och näringsrika. Det finns olika typer av ansiktskrämer som ger olika effekter och resultat på din hud. Många kan ibland tycka att det är svårt att hitta en ansiktskräm som passar just för sitt ansikte. Här går vi igenom 5 av de mest populära ansiktskrämerna från Maria Åkerber. Förhoppningsvis blir det lättare för dig att välja den som passar just dig.

Face Lotion Moist 100 ml
För normal och torr hud som behöver återfuktas. Passar även som första ansiktskräm i tonåren då den är underbart lätt på huden och tillför mycket fukt. Passar bra både dag och natt.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergFace Lotion Clearing 100 ml
För fet och oren hud som behöver balanseras. Balanserande (ej uttorkande) och passar därför mycket bra att börja med när man går över från cremer med mineralolja till krämer med vegetabiliska oljor. Den innehåller även naturliga ingredienser som minskar stora porer och som gör huden fräschare och med tiden mindre blank.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergFace Lotion More 100 ml
För känslig, mogen hud som behöver stramas upp. Innehåller bland annat rödklöver där det finns isoflavoner, som återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Studier har visat att när rödklöverextrakt används på huden stimuleras åter cellförnyelsen. Hyn blir friskare och slätare och har därför blivit mångas favorit i badrumsskåpet.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergFace Protection 100 ml
För torr och känslig hud. Lindrar och dämpar rödflammig hud. Face Protection ger både fett och fukt, samtidigt som den skyddar din hud mot yttre påfrestningar. Alltså perfekt om du vistas mycket utomhus. Sammansättningen av ingredienser gör Face Protection till en kräm med lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Kallpressad Jojobaolja som är en av huvudingredienserna har en unik sammansättning av fettsyror som binder hudens fuktighet och ökar hudens skyddsbarriär.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergFace Dream 100 ml
För väldigt torr och känslig hud. Även denna ansiktskräm lindrar och dämpar rödflammig hud. Face Dream är den fetaste dagkrämen i Maria Åkerbergs sortiment och passar därför dig med hud som behöver ett extra fukttillskott.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergHoppas det känns lättare att välja med hjälp av denna guide. Oavsett vilken av ansiktskrämerna du väljer kan du känna dig trygg med att de är snälla mot både din hud och miljön på riktigt. Här kommer tre snabba fakta om produkterna från Maria Åkerberg;

  • Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.
  • Djurförsök förekommer inte hos oss, och hudvårdsserien innehåller inte animaliska ingredienser, med undantag av bivax.
  • Produkter från MARIA ÅKERBERG främjar en frisk och sund hud med normala hudfunktioner.

ansiktskräm - Maria ÅkerbergKlicka hem din ansiktskräm redan idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *