Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs sortiment växer – Här är nyheterna!

Idag vill vi passa på att presentera Maria Åkerbergs senaste nyheter! Två skimrande ögonskuggor, en hudkräm för barn/baby, två nya badsalter vilket en utav dem även fungerar som en kroppskrubb, samt en kroppsmask. Spännande va? Nedan kan du läsa mer om dessa!

Maria Åkerberg

Den första nyheten är Baby Cream, en rik och mjukgörande creme som ger näring till barns ömtåliga hud men som även passar alla i familjen. Det naturliga innehållet av Jojobaolja, Sheasmör och Ringblomma lugnar irriterad hud och minskar rodnad. Dessa ingredienser binder cremens fukt i huden samtidigt som den ökar hudens skyddsbarriär och gör den sammetslen, som en babyrumpa (:

Maria Åkerberg

Som ni säkert vet har Maria Åkerberg ett brett utbud av ögonskuggor, men än får vi inte nog! Nu finns även Midnight Blue och Frosty Grey i samlingen. Med dessa nya ögonskuggor i skimrande grå och dramatisk mörkblå kan du enkelt skapa en snygg festmakeup, perfekt inför nyårets look exempelvis. För att skapa en lättare vardagslook med dessa två kan du applicera skuggorna i ett tunnare lager.

Maria Åkerberg

Body Mask Honey är en fuktgivande kroppsinpackning med Honung som gör huden både mjuk och smidig. Om du brukar göra hårinpackning i bastun så är denna perfekt att att paketera in kroppen med samtidigt! Tack vare att den även innehåller eteriska oljor som Pepparmynta ger den en kylande effekt, skönt om du sitter och svettas i bastun!

Maria Åkerberg

Den sista nyheten är två stycken badsalt där Bath & Scrub Salt även fungerar som en kroppspeeling. Denna peeling är superskön att använda i badkaret då du både får badsalt och kan skrubba dig samtidigt, perfekt ju! Sen har vi Bath Salt Energy som är med den uppfriskande doften av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär.

Båda dessa badsalt innehåller Epsomsalt som förekommer naturligt i havsvatten och mineralrika källor. Det är biologiskt nedbrytbart och består av grundämnena magnesium, svavel och syre. Detta salt tillför viktiga spårämnen som verkar balanserande på huden. Dosera med 1 dl av badsaltet i ditt bad och njut av en härligt mineralrik badstund!

I texten ovan hittar du länkar till alla dessa nya produkter (de grönmarkerade orden), men för att komma till Maria Åkerbergs fulla sortiment kan du klicka dig vidare HÄR ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *