medial läkning - medical medium - anthony william

Medial Läkning – nu på Piggabutiken.se!

Anthony William är en man som i över 25 år hjälp folk förebygga och hantera olika typer av sjukdomar och hälsoproblem. Vi har nu tagit in två utav hans bästsäljande böcker. Medial Läkning och Medial Läkning – Kostguiden. Böckerna skrev Anthony för att hjälpa folk. Hur kan man med sin kost påverka sitt inre? Hur kan man på andlig nivå må bättre?

budda - ljus

Han reder ut mycket frågetecken kring sjukdomar och ger förslag på hur man själv kan tänka och leva.

medial läkning - medical medium - anthony william medial läkning - medical medium - anthony william

I dessa inspirerande böcker gräver författaren Anthony William djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen. Han bjuder på läckra recept där de helande grödorna står i centrum för kroppens självläkning.

medial läkning - medical medium - anthony william

Vad Anthony William gör är flera decennier före vetenskaplig upptäckt. Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin första bok, New York Times bästsäljaren Medial Läkning, avslöjade han hur vi kan läka oss själva från många sjukdomar och den viktiga rollen näringen spelar. Medial läkning Kostguiden gräver djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen.

medial läkning - medical medium - anthony william

Är du intresserad av att veta mer om hur maten du äter påverkar kropp och sinne kan jag varmt rekommendera dessa böcker. Jag själv kastade mig över kostguiden och satt fastklistrad vid boken i timmar. Sedan dess har jag gått loss bland grönsaker och frukt i mataffären, så motivationen till att äta mer grönt är verkligen på topp sedan jag fick denna bok i mina ägor!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *