Endless summer - Maria Åkerberg

Midsommarfin med Endless Summer

På fredag är det midsommarafton och då ges det tillfälle att fixa sig lite extra. I detta blogginläg tipsar jag om hur du använder nyheten Endless Summer från Maria Åkerberg för att få till den perfekta sminkningen.

Endless summer - Maria ÅkerbergEndless Summer är en limited edition ögonskuggspalett med 4 färger. Toffe som är en ljus, gulbeige nyans som skimrar i guld. Hazelnut som är en brun nyans med guldskimmer. Dusty Rose som är en skimrig ljusrosa färg och Warm silk som är em skimmrig vit färg. Vill du ha en fin sotning gör du såhär:

  • Lägg nyansen Toffee (längst ned till vänster) på hela ögonlocket.
  • Lägg den lite mörkare nyansen Hazelnut (längst ned till höger) i ytterkant av ögonlocket. Börja med att applicera från fransrötterna och arbeta dig upp till globlinjen.
  • Sudda! Sudda ut skarpa kanter, försök att få en snygg övergång mellan den ljusa och mörka färgen och sudda upp färgen lite ovanför globllinjen.
  • Applicera Warm Silk (längst upp till höger) i ögonvrån och precis under ögonbrynet för att öppna upp ögat och för att se lite piggare ut.
  • Avslutningsvis använde jag Dusty Rose på kinderna för att se sådär somrig och fin ut.

Endless summer - Maria ÅkerbergPaletten och skuggorna är väldigt lättarbetade och resultatet blir så fint! Jag tror verkligen denna palett kommer vara användbar i sommar då alla fyra ögonskuggorna kommer skimra vackert till solbrännan. Endless summer - Maria ÅkerbergEndless summer - Maria ÅkerbergPsst! Tänk på att detta är en Limited Edition så klicka hem en redan idag! Klicka hem den här.

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *