Schampo

Miljövänliga schampon för honom och henne

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. De erbjuder inte bara naturlig hudvård utan även allt du behöver inom hår- och kroppsvård också. Därför vill jag idag slå ett slag för Rosenseriens tre olika schampon, för både honom och henne.

Deras mest populära schampo är det som innehåller Arganolja för kvinnor. Det är ett milt och krämigt schampo som ger håret glans och elasticitet. Schampot passar alla hårtyper, speciellt de som har en torr och känslig hårbotten samt mycket slitna toppar. Arganoljan skyddar, vårdar och stärker nämligen ditt hår samt ger det en fin glans. Du hittar det HÄR!

Sen har vi schampot för män som också går lika bra att använda som duschtvål på kroppen. Även detta innehåller Arganolja som verkar vårdande för både hår och kropp och som är rik på bland annat omega fettsyror, E-vitamin och A-vitamin. Hela Rosenseriens herrserie doftar otroligt gott och maskulint. Du hittar schampot HÄR!

Det tredje schampot är en nyhet som innehåller Litsea Cubeba, en asiatisk lagerväxt som har utrensande effekt. Kameliaolja som schampot innehåller ger glans och elasticitet till både hår och hud. Även detta schampo går alldeles utmärkt att använda till både hår och kropp, och det doftar gott och fräscht av citrus. Du hittar det HÄR!

Dessa tre schampo, inklusive hela Rosenseriens sortiment är naturligt, ekologiskt, veganskt och miljövänligt. Naturlig hudvård ska kännas bra, både på kroppen och i själen. Därför kan känna dig helt trygg med Rosenseriens produkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *