Igår var det dags för vardagslyx med ansiktsmask hemma hos mig. Jag som är hudterapeut älskar att ta hand om huden och här är de produkterna jag väljer just nu för att ge min hy en rejäl fuktboost!Ekologisk Hudvård - Maria ÅkerbergFör att förbereda huden innan jag lägger på ansiktsmasken börjar jag med rengöring. Sen peelar jag huden med AHA & Jojoba Peeling. Detta hjälper huden att bli ren och fräsch genom att nya friska hudceller uppkommer när huden exfolieras döda hudceller avlägsnas. Denna peeling ska cirkuleras på huden med lätt hand då hårt tryck kan skada och irritera din hud.Aha & Jojoba Peeling - Maria ÅkerbergEfter peelingen applicerade jag Blueberry Seed Mask i hela ansiktet. Denna mask är fuktgivande och stärkande som fungerar till alla hudtyper. Just denna mask är så himla bra eftersm den innehåller just blåbärsföolja som är närande och skyddande. Den verkar lugnande på hudenoch stärker den genom att ge den bättre motståndskraft. Jag vill även rekommendera denna ansiktsmask till dig med ytliga blodkärl, känslig och lättirriterad hud.Ekologisk hudvård - Maria ÅkerbergJag lägger på ett tunt lager med masken och låter den sitta i 15 min. Därefter sköljer jag av masken och gör mig redo för natten genom att applicera min ansiktskräm tillsammans med en återfuktande ansiktsolja.
Känslan av ren och fräsch hud är för mig riktigt lyxig!