dr- hauschka - läppar

Mjuka läppar med Dr. Hauschka

Dina läppar förmedlar dina känslor. Ett strålande leende utan känsla har inte samma kraft. Vid en kärleksfull kyss märker du hur känsliga dina läppar är. Läpparna förmedlar dina sinnesintryck oerhört intensivt. Huden på läpparna har mellan tre och fem cellager jämfört med den övriga huden i ansiktet som består av upp till sexton cellager. Det gör att huden på läpparna är extra känslig för yttre påverkan, som exempelvis intensivt solljus eller kyla. Läpparna blir snabbt torra och nariga, men här är en produkt som är vårdande, skyddande och ger dig silkesmjuka läppar.

Dr. Hauschkas läppvårdsprodukter ger dina läppar den omsorg de behöver. Produkterna innehåller högkvalitativa vaxer, rika oljor och utvalda läkeväxt- extrakt. Den naturliga sammansättningen av get- väppling, ringblomma och johannesört ger nytt liv åt nariga och torra läppar och skyddar dem hela dagen. Förtrolla din omgivning med ett strålande leende – med välgörande läppvård från Dr. Hauschka.

dr- hauschka - läpparLäppvårdsstiftet är ett idealiskt skydd för torra och känsliga läppar. En komposition av sheasmör, bivax, mandelolja och getväppling vårdar och skyddar läpparna mot väder och vind. Det är praktiskt att ta med sig i väskan eller fickan och vårdar mjukt de känsliga läpparna och skyddar dem mot väder och vind. Växtvaxer och värdefulla vegetabiliska oljor ger läpparna allt de behöver. Kompositionen av getväppling, ringblomma och johannesört vårdar och silke får läpparna att kännas sammetslena.dr- hauschka - läpparTorra, spruckna läppar får hjälp att återhämta sig och du slipper det så kallade smörjbehovet då läppar får näring på djupet istället för att lägga sig som en hinna över torra läppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *