Naturens egen reparationskraft

Havtornsoljan som finns i vissa produkter här på Piggabutiken är magisk! Vill du ge din hud bästa tänkbara förutsättningar för att må bra även om det blir många timmar i solen, framför datorn, i bitande vind eller i torr inomhusmiljö så våga testa Q for Skins Antistresscream!

Q for Skin

Denna ansiktskräm och dess höga nivåer av havtornsolja bidar till din huds egen reparationskraft! Så oavsett om du har en fysiskt krävande vardag med yttre stress i form av ovannämnda faktorer eller om du har en inre stress som kommer av, tja, livet? (räkningar, dåliga relationer, sorg, krävande chefer, inte vet jag) så kan Antistresscream hjälpa dig med din hud.

Kombinerar du den sen med Suppressing Booster, ett ansiktsvatten med höga doser B3 som bidrar till att reglera en fet t-zon, minska rodnader och bleka hyperpigmentering så har du gett din hud bästa tänkbara förutsättningar för en självreparerande hud.

Q for Skin

Lycka till, Malin!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *